Skip to content
Nauwkeurige inschattingen om risico’s tot een minimum te beperken.

1968

Op 28 januari 1968 richtten de zwagers Jan Bakels en Jan Ouwerkerk, beiden toen 28 jaar oud, een bouwbedrijf op. Door de jaren heen zijn er veel projecten gerealiseerd. Van hele kleine projecten zoals aanbouwen of verbouwen tot hele grote projecten zoals grote distributiecentra, woongebouwen, kantoren en hotels.

1997

In 1997 hebben Edwin en Maikel Ouwerkerk het aandeel van hun vader overgenomen en in 2000 de resterende aandelen van de familie Bakels. Toen is ook besloten om een nieuwe grotere huisvesting te bouwen in het Forepark in Den Haag. Vanaf eind 1998 is BOBgroep gevestigd op de huidige locatie in Den Haag.

1999

In 1999 kwam Harro Verkuyl, de zwager van Maikel, als stagiair werken in het bedrijf. Inmiddels is hij adjunct-directeur en verantwoordelijk voor de interne bedrijfsvoering en de financiën. In 2009 is Wilfred van der Kamp bij het team aangesloten en hierna mede-eigenaar geworden van BOBgroep. Wilfred is, naast Edwin en Maikel, directeur en met name gericht op de technische bedrijfsvoering.

De Brugwachter

Benieuwd naar de mogelijkheden van BOBgroep?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws, innovaties en de nieuwe projecten? Laat uw e-mailadres achter.

Back To Top