Skip to content
Bouwers met oog voor detail en kennis van de nieuwste technieken.

Projectontwikkeling voor vastgoed

BOBgroep staat voor Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep. Een familiebedrijf, opgericht in 1968. Wij adviseren over, ontwikkelen en realiseren vastgoedprojecten. Hierbij zoeken wij altijd de balans tussen het ontwerp, de functionaliteit, kwaliteit en de kosten. Wij beheersen het hele bouwproces, van initiatief tot oplevering. In alle fasen van het bouwproces kunt u rekenen op onze deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid.

Wij zijn nuchtere oplossingsgerichte denkers, streven om technisch en kwalitatief een zo goed mogelijk product te realiseren, wij zien een probleem als een uitdaging, wij vinden onszelf klantvriendelijk en trachten alleen maar zaken te doen met leuke mensen. Bouwen is onze passie en wij zijn heel trots om deze passie te delen met onze mensen die zich dagelijks inzetten voor ons bedrijf en die als team de mooie projecten realiseren.

Samen een mooie wereld bouwen

Met de bouwprojecten die wij uitvoeren, willen wij de wereld om ons heen mooier maken. Met duurzame materialen, veilige arbeidsomstandigheden en persoonlijke benadering dragen wij hieraan bij.

Wij vinden het belangrijk om verantwoord met mens, milieu en omgeving om te gaan. Daarom spannen wij ons in om de belangen van economisch verantwoord, duurzaam en milieubewust bouwen te verenigen. Daarnaast zijn wij in het bezit van alle nodige certificaten. Wij zijn een partner die garant staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met ons bouwt u aan een duurzame toekomst.

Opdrachtgevers vanuit de professionele en zakelijke markt weten ons te vinden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Wij bouwen niet alleen

Bouwen doen wij niet alleen. Wij werken vaak en nauw samen met diverse partners. Drie van deze partners zijn Doxs, De Hotel Partners en Residentie Vastgoed Ontwikkeling. Met deze partners adviseren wij u nóg beter op het gebied van locatiekeuze, gebouwkeuze, werkconcepten, interieuradvies en verduurzaaming. Daarnaast zijn wij in staat u in alles te voorzien voor uw hotel en begeleiden wij u van A tot Z bij de ontwikkeling van vastgoedprojecten.

Back To Top