skip to Main Content
Leiden

Renovatie ProQr kantoor

-

Projectinformatie

Voor de verbouwing van het kantoor voor de huidige huurder ProQr, heeft de architect de verdieping ontworpen als een kantoortuin en loopt er door het gehele kantoor een groene as met planten welke actief koelen en de lucht zuiveren. Deze opzet komt  tegemoet aan de open cultuur van het bedrijf en biedt tegelijk voldoende privacy en rust om in beslotenheid te vergaderen en geconcentreerd te werken. De werk-, bel- en overlegplekken bieden zicht op het groen of de omgeving. Ook de begane grond  is een nieuwe ingang met receptie gemaakt en daarnaast is de bedrijfskantine verbouwd naar deze tijd en zijn er diverse vergaderruimtes gecreëerd.

Project specificaties

OpdrachtgeverLeeds Investements II
StatusOpgeleverd
OntwerpVan Schie Architecten
PlaatsLeiden
TypeRenovatie
Tijdens de bouw

Back To Top