Skip to content
Leiden

TNO Bio Science Park

-

Projectinformatie

Na de nieuwbouw van het AMS-, techniekgebouw en parkeerdek is BOBgroep in 2019 gestart met laatste fase van dit project. De nieuwbouw van een negenlaags kantoor- en laboratoriumgebouw met verbindingsgang naar het bestaande kantoorgebouw van TNO. Dit gebouw  is volgens het BREEAM-NL certificaat categorie Very Good gebouwd en voldoet daarom ook aan het predicaat duurzaam.

In navolging op de reeds in uitvoering zijde nieuwbouw van het (9-bouwlaagse) casco kantoor-/laboratoriumgebouw heeft BOBgroep van huurder TNO de opdracht verkregen voor de afbouw- en installatiewerkzaamheden van de begane grond t/m 5e verdieping.

De werkzaamheden t.p.v. de begane grond omvatten in hoofdzaak het vervaardigen van de hoofdentree en -hal voorzien van receptie, keuken en restaurant en diverse vergaderruimten. Daarnaast zal al dit worden voorzien van diverse vloer- wand en plafondafwerkingen en maatwerk meubilair. Voor de  1e t/m 5e verdieping omvatten in hoofdzaak het vervaardigen van gemeenschappelijke verkeersruimten, diverse kantoor- en laboratoriumruimten en Clean rooms/ML-III labs t.p.v. de 2e verdieping.

 

Project specificaties

OpdrachtgeverOpdracht casco - Leeds Investements II - Opdracht afbouw - TNO
StatusGerealiseerd
OntwerpOpdracht casco Centrum Architecten - Opdracht afbouw Hollandse Nieuwe
PlaatsLeiden
TypeNieuwbouw
Tijdens de bouw
Video
Back To Top