Skip to content
Residentie Vastgoed Ontwikkeling

Residentie Vastgoed Ontwikkeling

RVO is de handelsnaam voor Residentie Vastgoed Ontwikkeling BV en is in 2003 opgericht. RVO ontwikkelt vastgoedprojecten voor eigen rekening en risico, participeert met derden of ontwikkelt projecten voor eigenaars/gebruikers. Zowel woningbouwprojecten, utiliteitsprojecten of een combinatie daarvan worden door ons geïnitieerd.

Het proces

Als ontwikkelingsmaatschappij streven wij naar het realiseren van het optimaal product. Een goed uitgedacht plan, de juiste locatie, sfeer en kwaliteit zijn voor ons bepalend voor een goed eindproduct. Gedurende alle stadia van het ontwikkelings- en bouwproces behouden wij een permanente betrokkenheid.

Een nauwe samenwerking met de architect gedurende het ontwerpproces en daarna met Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep gedurende het bouwproces. Naast duurzaam en aanpasbaar bouwen zijn een aangenaam leefmilieu in combinatie met een bouwkundige hoogwaardige kwaliteit begrippen die bij ons hoog in het vaandel staan. Aan bouwkundige afwerkingniveaus worden door ons geen concessies gedaan.

De uitvoering

Aansluitend gedurende het koop en/of verkooptraject en de oplevering onderhouden wij een nauwe relatie met de kopers en/of eindgebruikers. Middels een intensieve kopersbegeleiding trachten wij zoveel mogelijk aan wensen tegemoet te komen. Dit alles met het oogmerk dat bewoners en eindgebruikers precies datgene krijgen wat hen is toegezegd.

Enkele gerealiseerde projecten

Residentie Sophiahof

Residentie Sophiahof onderscheidt zich door een grote diversiteit aan woningtypen. Het monumentale pand wordt herontwikkeld tot twee appartementen en drie maisonnettewoningen. Op het achter het pand omsloten sfeervolle binnenhof worden zestien nieuwbouwappartementen en acht ruime stadswoningen gerealiseerd. Alle woningen en appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats(en) in de halfverdiepte parkeergarage.

Lees meer >

2 Herenhuizen - Doornstraat, Den Haag

In de Doornstraat gelegen op de grens van het Statenkwartier en Scheveningen realiseerde Residentie Vastgoed Ontwikkeling 2 riante woningen met een oppervlakte van maar liefst circa 200m2 met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De woningen beantwoorden aan alle eigentijdse eisen van wooncomfort waarbij de ruime maatvoering kenmerkend is.

IDEALE LIGGING

De Doornstraat is gelegen nabij de Scheveningseweg en de Duinstraat. Scheveningen is één van de meest populaire badplaatsen van Nederland, waar het gedurende alle seizoen goed vertoeven is. Wie geniet niet van heerlijk uitwaaien op het strand, flaneren op de boulevard, wandelen langs de zee of fietsen in de duinen. Voor een ontspannen wandeling bevinden zich het Van Stolkpark, het Westbroekpark en het Scheveningse Bos op loopafstand

Lees meer >

Projecten

Neem contact op met Residentie Vastgoed Ontwikkeling

Contactgegevens

Residentie Vastgoed Ontwikkeling BV
Rhone 24
2491 AP ‘s-Gravenhage

T (070) 357 57 70
info@residentievastgoed.nl

Back To Top