Skip to content
Vacature

Allround timmerman of vrouw

In deze functie ben je meer dan alleen een timmerman. Wij zoeken zelfstandige representatieve vakmensen die de kwaliteit kunnen maken die wij nastreven en onze opdrachtgevers wensen. Bovendien moet je creatief zijn om dingen te kunnen maken die niet standaard zijn. Schoon, netjes en veilig werken zijn eigenschappen die benodigd zijn om deze functie te kunnen vervullen. Je bent als allrounder werkzaam in een enthousiast team, werkt initiatiefrijk en resultaatgericht.

Kerntaken

De bouwmedewerker wordt geacht alle van belang zijnde procedu­res, instructies en voorschriften te kennen en de detail­taken daarin opgenomen uit te voeren.

Wat wij zoeken

  • V.M.B.O./M.B.O. werk- en denkniveauopleiding, verkregen door opleiding en/of praktijkervaring in een vergelijkbare functie; orga­nisatorische en goede communicatieve eigenschap­pen.
  • Cursus Basisveiligheid is een pre.
  • Je hebt een flexibele instelling en je bent in staat zelfstandig je functie uit te oefenen;
  • Je kan snel, doordacht en accuraat werken.
  • Je bent in bezit van een B-rijbewijs. BE-rijbewijs is een pre.
  • Je bent op korte termijn beschikbaar voor deze nieuwe uitdaging.

Bedrijfsprofiel
Ons bedrijf is een middelgroot bouwbedrijf die verschillende soorten projecten realiseert, van woningbouw tot utiliteitsbouw. Dit zijn veelal bijzondere projecten waar wij trots op zijn deze te mogen bouwen. Je komt te werken in een familiebedrijf met een informele bedrijfssfeer waar wij als hecht team onze projecten realiseren.

Wat wij bieden

  • Goede aanvullende arbeidsvoorwaarden (uitgaande van cao bouw & infra);
  • Volop ontplooiingskansen om je ambities te verwezenlijken;
  • Een boeiende functie bij een middelgroot familiebedrijf met een informeel karakter, een open werksfeer en enthousiaste collega’s;
  • En natuurlijk bieden wij je de familiaire werksfeer die bij een familiebedrijf past en ontmoeten we elkaar graag bij informele activiteiten en personeelsfeestjes.

Enthousiast geworden? Wil jij ook deel uitmaken van ons team en meebouwen aan het succes van BOBgroep? Solliciteer dan heel eenvoudig via de link hieronder. Geef je persoonlijke gegevens door via het formulier en laat weten waarom jij onze nieuwe collega bent. Wil je meer weten over BOBgroep en/of de vacature? Vraag het dan aan Petra via Whatsapp.

 

Reageer op deze functie

Laat hier je gegevens achter.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws, innovaties en de nieuwe projecten? Laat uw e-mailadres bij ons achter.

Back To Top