skip to Main Content
Vacature

Vacature: Kostendeskundige / Calculator bouw

Als professional in de bouw weet je op grond van je kennis en ervaring natuurlijk al wat er in deze functie verwacht kan worden. Toch geven we vast een beeld van de concrete werkzaamheden.

Als kostendeskundige / calculator binnen Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep ben je verantwoordelijk voor het bepalen van de kostprijs van onze projecten. Naast het maken van inschrijfbegrotingen, het aanvragen en beoordelen van offertes, het signaleren van kansen en risico’s en het beoordelen van contractdocumenten, is de advisering als kostendeskundige een onderdeel van de functie. In bouwteamverband is het adviseren en berekenen van de financiële consequenties van materiaalkeuzes, uitvoeringstechnieken en alternatieve methodieken een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Wat wij zoeken

  • MTS/ HTS werk- en denkniveau, verkregen door opleiding en/of praktijkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als calculator;
  • Je bent in staat zelfstandig je functie uit te oefenen;
  • Je hebt een flexibele instelling;
  • Je kunt snel, doordacht en accuraat werken;
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Bedrijfsprofiel
Ons bedrijf is een middelgroot bouwbedrijf die verschillende soorten projecten realiseert, van woningbouw tot utiliteitsbouw. Dit zijn veelal bijzondere projecten waar wij trots op zijn deze te mogen bouwen. Je komt te werken in een familiebedrijf met een informele bedrijfssfeer waar wij als hecht team onze projecten realiseren.

Wat wij bieden

  • Een boeiende functie bij een middelgroot bedrijf met een informeel karakter;
  • Volop ontplooiingskansen om je ambities te verwezenlijken;
  • Een open werksfeer met enthousiaste collega’s;
  • Een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket.

Wil je deel uitmaken van ons enthousiaste team en meebouwen aan het succes van Bakels en Ouwerkerk Bouwgroep? Voldoe je aan het bovenstaande profiel? Omschrijf dan kort je ervaring en stuur deze, samen met je CV aan: info@bobgroep.nl t.a.v. de directie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Reageer op deze functie

Laat uw e-mailadres achter en lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam hendrerit nisi sed sollicitudin pellentesque.

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA. Het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn hierop van toepassing

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte zijn van ons laatste nieuws, innovaties en de nieuwe projecten? Laat uw e-mailadres bij ons achter.

Back To Top